Referenties makelaardij

Hoorn, Dr. C.J.K. van Aalstweg 10B

In opdracht van de Hoornse Onroerend Goed Compagnie heeft STOUT onderhandeld met huurder Bedden Reus over verlenging van de huurovereenkomst. Bedden Reus huurt sedert 2011 circa 868 m2 winkelruimte in het complex Hof van Hoorn. Verheugd zijn wij, en met ons beide partijen, dat de huurovereenkomst met 5 jaar is verlengd.

Amsterdam, Bolstoen 10A-10B

Een bedrijfspand, gelegen op Sloterdijk III aan de Bolstoen 10A-10B te Amsterdam, is in opdracht van de eigenaar/gebruiker verkocht aan een andere eindgebruiker. Levering heeft nog plaatsgevonden in 2020. Verkoper mag, als onderdeel van de deal, nog twee maanden gebruikmaken van de bedrijfsruimten. STOUT trad op voor verkoper.

Amsterdam, Herengracht 211

Op een prachtige zicht-locatie, in een fraai grachtenpand, hadden wij de beletage en het souterrain te huur als kantoor en/of winkelruimte of kantoor met baliefunctie. Het geheel bevindt zich nog in authentieke staat en tal van fraaie details maken de ruimte karakteristiek en sfeervol.

SEOlab melde zich al snel nadat het aanbod on line was verschenen. Ondanks alle onzekerheden met betrekking tot Corona-maatregelen durfde dit bedrijf het aan een nieuw kantoor te huren.

STOUT trad op voor de verhuurder.

Purmerend, Van IJsendijkstraat 395

TinQ huurt sedert april 2010 een terrein met het daarop aanwezige tankstation, onder meer omvattende een voorterrein met luifel en verkooppompen, onder- en bovengrondse installaties, gelegen te Purmerend aan de Van IJsendijkstraat 395. De huurovereenkomst is per 1 april 2020 met 10 jaar verlengd. STOUT trad hierbij op voor verhuurder.

Hoorn, Doctor C.J.K. van Aalstweg 12

In opdracht van de Hoornse Onroerend Goed Compagnie heeft STOUT onderhandeld met huurder JYSK over verlenging van de huurovereenkomst. JYSK huurt sedert 2010 circa 1.465 m2 winkelruimte in het complex Hof van Hoorn. Verheugd zijn wij, en met ons beide partijen, dat de huurovereenkomst met 10 jaar is verlengd.

Hoorn, Doctor C.J.K. van Aalstweg 14

In opdracht van de Hoornse Onroerend Goed Compagnie heeft STOUT onderhandeld met huurder Praxis Hoorn over verlenging van de huurovereenkomst. Praxis huurt sedert 1995 circa 3.150 m2 winkelruimte in het complex Hof van Hoorn. verheugd zijn wij, en met ons beide partijen, dat de huurovereenkomst met 5 jaar is verlengd tot april 2025 met de mogelijkheid toto verlenging.

Amsterdam-Duivendrecht, Joan Muyskenweg 32A

Van der Heide Bliksembeveiliging is met verhuurder nu reeds overeengekomen de huurovereenkomst per 1 oktober 2020 met drie jaar te verlengen. Het gehuurde maakt deel uit van het bedrijfsverzamelgebouw aan de Joan Muyskenweg 32A te Amsterdam-Duivendrecht. STOUT bracht namens de eigenaar deze transactie tot stand.

Amsterdam-Duivendrecht, Joan Muyskenweg 32A

ABOfiets, een nieuwe speler in de markt van fietsverhuur op contractbasis, huurt circa 150 m2 bedrijfsruimte, gelegen aan de Joan Muyskenweg 32A te Amsterdam-Duivendrecht. STOUT bracht namens de eigenaar deze transactie tot stand.

Amsterdam, Spijkerkade 4B

In opdracht van de gezamenlijke eigenaren moest de per 1 maart 2020 vrijkomende kantoorruimte worden verhuurd. De locatie zal in de toekomst worden ontwikkeld en daarom gaat het hier om tijdelijke huur. Op zaterdag 29 februari verhuisde de oude huurder en op zondag 1 maart nam de nieuwe huurder, Yvette Pasman, de ruimte in gebruik.

Hoorn, Doctor C.J.K. van Aalstweg 8B

De Hoornse Onroerend Goed Compagnie heeft de huurovereenkomst met Bot Meubelen met 5 jaar verlengd. Bot huurt reeds sedert 2015 circa 890 m2 winkelruimte in het complex Hof van Hoorn. STOUT trad hierbij op voor de verhuurder.

Purmerend, Looiersplein 1

 Camila Prothetischemondzorg huurt van AFEM Exploitatiemaatschappij een winkelruimte aan het Looiersplein 1 te Purmerend. STOUT trad hierbij op voor de verhuurder.

Amsterdam-Duivendrecht, Joan Muyskenweg 32A

BAM Infra B.V. huurt 590 m2 kantoorruimte, gelegen op de tweede verdieping van het kantoorpand, gelegen aan de Joan Muyskenweg 32A te Amsterdam-Duivendrecht, evenals 110 m2 bedrijfsruimte en 12 parkeerplaatsen. STOUT bracht namens de eigenaar deze transactie tot stand.

Amsterdam-Duivendrecht, Joan Muyskenweg 32A

AllStock, een groot- en partijhandel van consumentenartikelen, heeft zijn huurovereenkomst per 1 september 2019 verlengt met twee jaar met de mogelijkheid deze te verlengen. De bedrijfsruimte, groot 740 m2 en 120 m2 kantoorruimte is gelegen aan de Joan Muyskenweg 32A te Amsterdam-Duivendrecht. STOUT bracht namens de eigenaar deze transactie tot stand.

Hoorn, Doctor C.J.K. van Aalstweg 10 E+F

De Hoornse Onroerend Goed Compagnie heeft de huurovereenkomst met huurder The Factory House met circa 257 m2 uitgebreid tot circa 3,671 m2 winkelruimte. Deze is gelegen in het complex Hof van Hoorn. STOUT trad hierbij op voor de verhuurder.

Amsterdam-Duivendrecht, Joan Muyskenweg 32A

BAM Infra B.V. huurde reeds 200 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping van het kantoorpand, gelegen aan de Joan Muyskenweg 32A te Amsterdam-Duivendrecht. Uitbreiding was noodzakelijk en daarom huurde de BAM 390 m2 bij, waardoor zij de volledige eerste verdieping van dit kantoorgebouw huren. Daarbij huren zij tevens 12 parkeerplaatsen, deels t.b.v. elektrische voertuigen. STOUT bracht namens de eigenaar deze transactie tot stand.

Amsterdam-Duivendrecht, Joan Muyskenweg 30

Pakket-bezorger Red je Pakketje huurt circa 1.250 m2 bedrijfsruimte ten behoeve van hun logistieke operatie. STOUT had namens de verhuurder, op basis van tijdelijke huur, in afwachting van herontwikkeling van de locatie, deze ruimte te huur. Red je Pakketje verzamelt in de onderhavige ruimte de pakketten uit het gehele land en distribueert dit vervolgens in Groot-Amsterdam. Red je Pakketje onderscheidt zich van andere bezorgdiensten door in de avond uit te leveren, als de ontvangers over het algemeen thuis zijn.

Amsterdam, Spijkerkade 4B

In opdracht van de gezamenlijke eigenaren moest de leegstaande kantoorruimte worden verhuurd. De locatie zal in de toekomst worden ontwikkeld en daarom gaat het hier om tijdelijke huur. Moonbird, een audio-visueel productiebedrijf, is erg blij met zijn nieuwe thuisbasis.

Hoorn, Protonweg 17A

Centipede Vastgoed, samen met Norman Automatics eigenaar van een bedrijfspand op Hoorn 80 (te Hoorn), verzocht STOUT hen bij te staan bij de verkoop. DEEN Vastgoed had hen, middels hun makelaar, benadert om dit pand te kopen. STOUT heeft de onderhandelingen gevoerd en, omdat DEEN de locatie als bouwgrond wilde geleverd krijgen, de regie gevoerd over de sloopwerkzaamheden (incluis asbest). Daarmee verkopers volledig ont-zorgt.

Amsterdam, Leidsegracht 78

Aangekocht t.b.v. een cliënt, dit pand, gelegen aan de Leidsegracht in Amsterdam. De nummer 5 uit de top 10 van de duurste grachtenpanden die te koop staan in Nederland, zie ook: Tien duurste grachtenpanden in Nederland (medio oktober 2016)!

Pand dient nog verder ontwikkeld en afgebouwd te worden. Voorlopig zijn de onderste 3 verdiepingen verhuurd (per 1 november reeds een opvolgend huurder klaar staan). Ook de bovengelegen etages komen voor verhuur beschikbaar, zodra gereed.

Zaandam, De Weer 10A

In 2016 hebben wij reeds voor de Stichting Agora, een onderwijsinstelling in de Zaanstreek, een nieuw kantoorgebouw aangekocht. Een bijkomende opdracht was de verkoop van het bestaande hoofdkantoor, gelegen aan De Weer 10A te Zaandam.

Medio september 2016 hebben wij overeenstemming bereikt met de projectontwikkelaar Stevast Baas & Groen. Na de verhuizing van Agora heeft de levering van het pand in mei 2017 plaatsgevonden. Stevast Baas & Groen is ook eigenaar van een aangrenzend perceel en heeft als doel de totale locatie te ontwikkelen t.b.v. woningbouw.

Alkmaar, Helderseweg 55

In opdracht van de belegger geadviseerd bij de aankoop van een perceel grond, gelegen naast het Peugeot-Citroen pand van Van Zwienen. Na aankoop het perceel grond t.b.v. buitenopslag verhuurd aan de dealer met de mogelijkheid hier in de toekomst een uitbreiding te realiseren.

Wormerveer, Rosbayerweg 188 – 222

Deze 2 bedrijfsruimtes waren vanaf de ingebruikname samengevoegd tot 1 grote ruimte en als zodanig ruim 15 jaar in gebruik geweest. Toen de ruimte eenmaal leeg kwam bleek het moeilijk te zijn deze opnieuw te verhuren. Besloten is om de ruimten fysiek te splitsen en separaat aan te bieden. In collegiale samenwerking met Kuijs Reinder Kakes uit Zaandam is nummer 222 verhuurd aan RMS Rademaker Marketing Services en nummer 188 verkocht aan Hoveniersbedrijf Voogt & Klok.

Wormerveer, Vrijheidweg 47

In opdracht van de belegger, hebben wij dit kantoor-/ bedrijfspand verkocht aan de buurman, Willem de Beukelaer van Stuntteam Hammy de Beukelaer. Het stuntteam zal deels zelf gebruik gaan maken van de ruimte, maar staat ook open voor (gedeeltelijke) verhuur van dit pand.

UPDATE: verhuurd per 1 januari 2017 aan Stam Light

Amsterdam, Gedempt Hamerkanaal 18

In opdracht van een beleggingsmaatschap dit kantoorpand, groot circa 300 m2, gelegen in het populaire Hamerstraatgebied (Amsterdam-Noord) verkocht aan een eindgebruiker. Websolve, nu nog gevestigd aan de Johan van Hasseltweg, naast hun vestiging in Azië, zal na een kleine verbouwing, medio september 2016 het pand in gebruik nemen.

Amsterdam, Dynamostraat 42 – 44

Harvest Vastgoed had STOUT verzocht de onderhandelingen m.b.t. de verlenging van de huurovereenkomst met huurder Stylefair (modebedrijf) op zich te nemen. Het betreft hier bijna 1.000 m2 showroom en kantoorruimten aan de Dynamostraat te Amsterdam (binnen de ring A10). Ook deze opdracht is succesvol afgerond.

Amsterdam, Daniel Goedkoopstraat 23

Bouwmaat Amsterdam is huurder van deze bedrijfsruimte, groot circa 900 m2. Het pand is eigendom van de Kroonenberg groep. STOUT heeft van hen medewerking gekregen bij het trachten te onder-verhuren van deze ruimte. Uiteindelijk melde Huurmaat zich, die de ruimte tot einde looptijd HOK, onderhuurd.

Leuke bijkomstigheid was dat de respectievelijke CEO's elkaar nog nooit hadden ontmoet.

Wormerveer, Samsonweg 92

In collegiale samenwerking met Kuijs Reinder Kakes is deze bedrijfsruimte, groot circa 160 m2, op het Noorderveld in Wormerveer verhuurd aan M&L Leidingtechnieken B.V..

Amsterdam, Gedempt Hamerkanaal 18

In opdracht van de zittende huurder een nieuwe huurder gezocht en gevonden: Isenta Plaza huurt deze kantoorruimte van ca. 300 m2 met 7 bijbehorende parkeerplaatsen in dit volop in ontwikkeling zijnde Hamerstraat-gebied.

Purmerend, Amperestraat 9

Advies, in opdracht van Carplaza Exploitatiemaatschappij B.V.,  m.b.t. de verhuurmogelijkheden van dit kort geleden leeg gekomen pand. Vervolgens ook te huur gezet en na een geringe doorlooptijd verhuurd aan wederom een automobielbedrijf.

 

Amsterdam, Beitelkade 18

In opdracht van een samenwerkingsverband heeft STOUT deze ruimte, onderdeel uitmakende van een verzamelgebouw, groot ruim 300 m2, verhuurd aan een groothandel in wijn Arisz et al.

Amsterdam, Schaafstraat 23

In opdracht van een samenwerkingsverband heeft STOUT deze ruimte, onderdeel uitmakende van een verzamelgebouw, groot bijna 400 m2, verhuurd aan een groothandel in printer benodigdheden, Inkt Maxx.

Zwaag (gemeente Hoorn), De Marowijne 51

In opdracht van Marowijne Vastgoed B.V. hebben wij de onderhandelingen met huurder gevoerd inzake de huurverlenging en vervolgens ook de allonge opgesteld waarin e.e.a. is vastgelegd.

Amsterdam, Herengracht 211

In dit prachtige grachtenpand kwam het souterrain en de beletage beschikbaar. De ruimte was zowel als winkel als als kantoor te gebruiken. STOUT vond voor eigenaresse een uitzendbureau (kantoor met baliefunctie) in horeca-personeel.

Info over de huurder: Mise en Place

Alkmaar, Kitmanstraat 4A

Deze ruimte aan de Kitmanstraat werd sedert september 2005 gehuurd door Hilti Nederland B.V.. Boer Hartog Hooft kreeg van hen de opdracht over de  voorwaarden voor verlenging van de overeenkomst te onderhandelen. Uitkomst was het openbreken van de lopende overeenkomst, waarbij een nieuwe huurperiode, tegen een nieuwe huurprijs werd overeengekomen. Hilti blij en onze opdrachtgever, de verhuurder, blij, omdat hij in deze crisis-periode toch opnieuw zekerheid heeft over een langere periode.

karwei

Alkmaar, Koedijkerstraat 1

In opdracht van de gemeente Alkmaar hebben wij de onderhandelingen, m.b.t. een nieuwe huurovereenkomst en uitbreiding van de locatie, gevoerd met Van Neerbos Bouwmarkten B.V., exploitant/eigenaar van de KARWEI-vestiging op Overstad.

Alkmaar, Kitmanstraat 2H

Samen met Bregman Bedrijfsmakelaardij, in opdracht van een belegger, werd deze bedrijfsruimte aan de Kitmanstraat, verhuurd aan J. Koot Installatietechniek.

Wormerveer, Vrijheidweg 43

Samen met Kuijs Reinder Kakes, in opdracht van een belegger, werd deze bedrijfsruimte op het Noorderveld in Wormerveer, verhuurd aan Bartex Beheer B.V..

vitals

Zaandam, Pieter Lieftinckweg 29 – 31

Op verzoek van eigenaar Intervitals Beheer B.V. hebben wij een waardeverklaring opgemaakt t.b.v. de bank en een tweetal huurovereenkomsten met de verschillende huurders.

Beverwijk, Wijkermeerweg 24

Collegiale verhuur, met Gunther bedrijfsmakelaars, van een aantal ruimten op dit complex, eigendom van de Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Noordzeekanaalgebied (RON N.V.), een vaste opdrachtgever van STOUT.

Zaandam, Rijshoutweg 20

Collegiale verhuur, met Gunther bedrijfsmakelaars, van een kade met buitenterrein gelegen op dit complex, eigendom van de Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Noordzeekanaalgebied (RON N.V.), een vaste opdrachtgever van STOUT.

Zaandam, Rijshoutweg 20

Collegiale verhuur, met Gunther bedrijfsmakelaars, van een gedeelte (circa 2.000 m2) van de grote hal op dit complex, eigendom van de Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Noordzeekanaalgebied (RON N.V.), een vaste opdrachtgever van STOUT.

Zaandam, Rijshoutweg 20

Dit complex, het voormalig Houtcentrum, ooit aangekocht door de Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Noordzeekanaal Gebied t.b.v. herontwikkeling conform hun doelstellingen, tezamen met een private investeerder stond grotendeels leeg. De kade en een deel overdekt buitenterrein was verhuurd t.b.v. de huisvesting van gevangenisboten. Restant diende, STOUT in opdracht van de RON N.V., collegiaal met Gunther bedrijfsmakelaars te worden verhuurd. Wij verhuurden 6.500 m2 afgesloten hal aan een stallingsbedrijf, gedoopt door de eigenaren die als voornaam Ron hadden, tot R.O.N. B.V..

Alkmaar, Kitmanstraat 2G

Aan de Kitmanstraat 2G verhuurden wij, collegiaal met Vlieg makelaars, deze op eerste verdieping gelegen bedrijfsruimte aan de eenmanszaak J.A. Winder.

Amsterdam, Slijperweg 2

In het complex van de voormalige FEBO-fabrieken, verhuurden wij, collegiaal met Hoekstra & van Eck en in opdracht van YMERE, circa 1.000 m2 aan een handelsonderneming.

Amsterdam, Papaverweg 35

Deze locatie in verhuurde staat aangekocht door Ymere Ontwikkeling, waarna vervolgens de beheer door Ymere Bedrijven en Onroerend Goed is overgenomen. In hun opdracht hebben wij ge-assisteert bij de verhuur aan een in-de-plaats tredende partij.

Amsterdam, Draaierweg 1

In opdracht en in samenwerking met de belegger/verhuurder, deze bedrijfsruimte, ingericht als bakkerij, verhuurd aan een bakkerij.

Amsterdam, Slijperweg 4

In het complex van de voormalige FEBO-fabrieken, verhuurden wij, in opdracht van YMERE, deze bedrijfsruimte. Ingangsdatum verhuur was nog voor de eigendomsverwerving!

Amsterdam, Slijperweg 16

In het complex van de voormalige FEBO-fabrieken, verhuurden wij, in opdracht van YMERE, deze bedrijfsruimte, groot circa 1.600 m2 aan PUUR Producties, een cateraar, die goed gebruik kon maken van de inrichting en indeling van deze voormalige fabriek waar voedsel-producten werden verwerkt.

Wormerveer, Vrijheidweg 47

Collegiaal met Kuijs Reinder Kakes, werd deze bedrijfsruimte verhuurd aan CP&A Outdoor Services.

Wormerveer, Witte Vlinderweg 17

PDL Holding was de verkoper van deze uitermate representatieve bedrijfsruimte met kantoor op het Noorderveld te Wormerveer, STOUT (de huismakelaar) bracht de transactie tot stand met Wibu Dakwerken en namens hen trad Bos makelaars op.

Amsterdam, Archangelkade 4C

Collegiaal met Fris Bedrijfsmakelaars, werd deze nieuwbouw - bedrijfsruimte verkocht aan Daalmeijer Vastgoed B.V..

Amsterdam, Archangelkade 6H

Collegiaal met Fris Bedrijfsmakelaars, werd deze nieuwbouw - bedrijfsruimte verkocht aan een eindgebruiker, Brand Extension.

Amsterdam, Nieuwendammerdijk 530D

STOUT verhuurde deze bedrijfsruimte, in opdracht van de eigenaren, vertegenwoordigd door BVF Vastgoedmanagement, aan Savage Concepts.

Wormerveer, Roode Wildemanweg / hoek Witte Vlinderweg

In opdracht van de ontwikkelende aannemer verkochten wij deze bedrijfsruimte aan een eind-gebruiker.

volendam

Volendam, Haven 94A

STOUT adviseerde de eigenaar bij de verhuur van dit cafébedrijf.