Makelaardij

STOUT behartigd de belangen van investeerders, beleggers en eindgebruikers op het gebied van zakelijk onroerend goed. Wij houden ons over het algemeen niet bezig met het aanbod van onroerend goed, maar soms ontkomen wij daar niet aan, veelal omdat het aanbod niet los kan worden gezien van de overige werkzaamheden met betrekking tot dit onroerend goed. Daarom vindt u op onze website ook een beperkt aanbod, vaak collegiaal met een makelaarskantoor. Alle voorkomende makelaarswerkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd.

 

Referenties:

 

Amsterdam, Leidsegracht 78

Aangekocht t.b.v. een cliënt, dit pand, gelegen aan de Leidsegracht in Amsterdam. De nummer 5 uit de top 10 van de duurste grachtenpanden die te koop staan in Nederland, zie ook: Tien duurste grachtenpanden in Nederland (medio oktober 2016)!

Pand dient nog verder ontwikkeld en afgebouwd te worden. Voorlopig zijn de onderste 3 verdiepingen verhuurd (per 1 november reeds een opvolgend huurder klaar staan). Ook de bovengelegen etages komen voor verhuur beschikbaar, zodra gereed.

Zaandam, De Weer 10A

In 2016 hebben wij reeds voor de Stichting Agora, een onderwijsinstelling in de Zaanstreek, een nieuw kantoorgebouw aangekocht. Een bijkomende opdracht was de verkoop van het bestaande hoofdkantoor, gelegen aan De Weer 10A te Zaandam.

Medio september 2016 hebben wij overeenstemming bereikt met de projectontwikkelaar Stevast Baas & Groen. Na de verhuizing van Agora heeft de levering van het pand in mei 2017 plaatsgevonden. Stevast Baas & Groen is ook eigenaar van een aangrenzend perceel en heeft als doel de totale locatie te ontwikkelen t.b.v. woningbouw.