Makelaardij

STOUT behartigd de belangen van investeerders, beleggers en eindgebruikers op het gebied van zakelijk onroerend goed. Wij houden ons over het algemeen niet bezig met het aanbod van onroerend goed, maar soms ontkomen wij daar niet aan, veelal omdat het aanbod niet los kan worden gezien van de overige werkzaamheden met betrekking tot dit onroerend goed. Daarom vindt u op onze website ook een beperkt aanbod, vaak collegiaal met een makelaarskantoor. Alle voorkomende makelaarswerkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd.

 

Referenties:

 

Amsterdam-Duivendrecht, Joan Muyskenweg 32A

In 2018 de eigenaar van het pand begeleidt bij de verwerving van het onderhavige complex. Vanaf 1 januari 2019 aan de slag gegaan om de leegstaande ruimten te verhuren, cq. de lopende huurovereenkomsten te verlengen. Inmiddels (medio 2020) bijna 1.000 m2 kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen (24) verhuurd aan de BAM, circa 250 m2 bedrijfsruimte verhuurd t.b.v. opslag, huurverlenging overeengekomen m.b.t. ruim 1.300 m2 kantoor-/bedrijfsruimte met buitenterrein, verplaatsing van huurder Doornbos die ruim 300 m2 (grotendeels kantoorruimte) meer gaat huren en overeenstemming bereikt met een partij die 1.620 m2 bedrijfsruimte plus buitenterrein gaat huren. Alles verhuurd!

Hoorn, Dr. C.J.K. van Aalstweg (Hof van Hoorn)

Onze opdrachtgever, de Hoornse Onroerend Goed Compagnie, heeft in 2018 de pdv-/gdv-locatie Hof van Hoorn aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg te Hoorn verworven. Veel van de huurovereenkomsten liepen nog maar kort door (korter dan drie jaar). STOUT heeft daar waar het nodig was verhuurder bijgestaan in de onderhandelingen over de huurverlenging en de gemaakte afspraken vastgelegd. Inmiddels is op deze manier voor bijna 6.000 m2 winkelruimte de huurovereenkomst met minimaal 5 jaar verlengd.