Links

De Lighthouse CLub Nederland (LHC) is een landelijke vereniging van mensen met een leidinggevende functie in de bouwsector. Wij zijn lid van het departement Noordzeekanaalgebied:

De zoekmachine voor bedrijfsmatig onroerend goed:

De zoekmachine voor te koop en te huur staande woningen:

Het platform met betrekking tot het Amsterdamse woonbeleid, lees dit en je mist (bijna) niets:

Het laatste en meest actuele nieuws over de bouw:

M-ESTATE is gespecialiseerd in het structureren van financieringen voor private, institutionele vastgoedbeleggers en andere partijen die zich bezighouden met commercieel vastgoed:

Erfpacht is, met name in een aantal grote steden, bij hoogheemraadschappen en bij Staatsbosbeheer nog altijd een heet hangijzer. Vooral de ingrijpende herzieningen van door de erfpachter te betalen canon en de ondoorzichtigheid van veel erfpachtvoorwaarden, worden door veel erfpachters gezien als groot onrecht. Corten De Geer Advocaten heeft als bijzonder aandachtsgebied het adviseren en procederen met betrekking tot erfpacht. Het kantoor herbergt specialisten die een rijke ervaring hebben op dit gebied en kan daarmee met recht het eerste en nog altijd enige gespecialiseerde erfpachtkantoor van Nederland genoemd worden.

Voor ondersteuning bij het verkrijgen van vergunningen en planologische toestemmingen:

Studio Scale verbeeldt en overtuigt. Met een plan dat past bij de plek, de gebruiker en de opdrachtgever. Al in de verkennende fase realiseert Studio Scale winst in kwaliteit en tijd. Studio Scale kijkt verder dan alleen het stedenbouwkundig ontwerp en maakt visies & strategieën met aandacht voor voortgang en draagvlak. Studio Scale maakt de ambitie waar van schetsontwerp tot aan uitvoering en borgt de kwaliteit op alle vlakken en schalen. Studio Scale brengt uw plan tot een hoger plan.