Consultancy

Niet alle werkzaamheden met betrekking tot vastgoed zijn transactie gericht. Wij verzorgen ook marktrapportages, gebiedsinventarisaties en locatieonderzoeken. Daarnaast kunnen wij ondersteuning bieden bij het tot stand brengen van overeenkomsten, waarbij wij naast de inhoud ook de juridisch kant ondersteunen. STOUT is ook in te huren als adviseur op strategisch gebied, fiscale aangelegenheden of als klankbord.

 

Referenties:

Deventer, Laan van Borgele 70

Auping in Deventer gaat zijn 2 locaties samenvoegen. Daarom zal 1 van de beide locaties, ruim 3 hectare met opstallen groot, t.z.t. leeg achterblijven. Samen met Jaarsma management hebben wij een onderzoek gedaan naar de (her-)ontwikkelingsmogelijkheden van de betreffende locatie. Onderzoek is afgerond en bevindingen zijn gepresenteerd aan de directie.

Meer info over Auping

Krommenie, Noorderhoofdstraat 127

Stichting Odion, een trouwe opdrachtgever, is huurder van een gebouw aan de Noorderhoofdstraat 127 te Krommenie. Op deze locatie is de dagbestedingsruimte ten behoeve van een aantal van hun cliënten. De gehuurde ruimte werd te koop aangeboden, middels inschrijving, in de markt. STOUT heeft onderzoek gedaan naar de waarde van het onroerend goed, ook rekening houdende met her-ontwikkelingsmogelijkheden op deze locatie. Op basis van het advies is een bod uitgebracht. Dit bleek niet hoog genoeg. Een beleggende ontwikkelaar had nog (een stuk) meer (te veel?) voor de locatie over. Odion blijft huren.