Aanbod

Over het algemeen houdt STOUT zich uitsluitend met de vraagzijde van de markt bezig. Aanbod blijft beperkt tot dienstverlening voor, en op verzoek van, vaste opdrachtgevers en vaak in samenwerking met (collega-)makelaars.

VERHUURD Amsterdam, Spijkerkade 4B

Kantoorruimte in een voormalige woning, gelegen in het Hamerstraat-gebied. Ramen aan de voorzijde en aan de achterzijde waardoor er veel daglicht toetreding is. Aangrenzend een ruime tuin (18 x 8) die exclusief tot de huurder zijn beschikking staat. Rijp voor BBQ en vrijdagmiddag borrels. De kantoorruimte beschikt over een keuken een eigen toilet. De ruimte is zo te betrekken en is tijdelijk beschikbaar voor minimaal een jaar.

Het Hamerstraat-gebied is/wordt getransformeerd tot een plek waar mensen de komende jaren kunnen werken en recreëren. Het gebied huisvest bedrijven op het gebied van de creatieve industrie zoals architectenbureaus, internetbedrijven, reclame- en communicatiebureaus.

VERKOCHT Krommenie, Zuiderhoofdstraat 40D

Nu te koop, beleggingsobject verhuurd aan ZEEMAN

Een winkelruimte met magazijn en een bijbehorend dagverblijf op de verdieping, gelegen aan de hoofdwinkelstraat in het stadscentrum. Het pand is in 2012/2013 nieuw gerealiseerd.

De ruimte is verhuurd aan Zeeman. Zeeman heeft circa 1.200 winkels in Europa en is in 1967 opgericht. Zeeman is een textielbedrijf in het lagere en goedkopere marktsegment.

Het registergoed is gelegen in het centrum van Krommenie, behorende tot de gemeente Zaanstad en telt ruim 17.000 inwoners. Het object is gelegen aan de hoofdwinkelstraat. De omgeving bestaat uit een gevarieerde bebouwing, bestaande uit woningen, horeca- en winkelruimten. Landelijke (winkel-)ketens zoals HEMA en Kruidvat zijn direct tegenover het aangeboden object gelegen. De locatie is levendig en dynamisch.

Alle info op: Te koop: Zuiderhoofdstraat 40D te Krommenie (aanbieding)

VERKOCHT Medemblik, Nieuwstraat 44 – 46

Nu te koop, beleggingsobject verhuurd aan Kruidvat

Een winkelruimte met bijbehorend dagverblijf en magazijn, gelegen aan de hoofdwinkelstraat en een aan de achterzijde gelegen parkeerplaats, in het stadscentrum.

De registergoederen zijn gelegen in het centrum van Medemblik, aan de hoofdwinkelstraat. De omgeving bestaat uit een gevarieerde bebouwing, bestaande uit woningen, horeca- en winkelruimten. Ook gevestigd landelijke (winkel-)ketens zoals Bart Smit, HEMA, DA drogist, Zeeman en SPAR. Daarnaast diverse makelaarskantoren, banken (Rabobank) en uitzendbureaus. De locatie maakt een levendige en dynamische indruk.

Het registergoed is verhuurd aan A.S. Watson (Property Continental Europe) B.V., ingangsdatum 15 oktober 2003, voor de duur van vijf + vijf + vijf jaar, waarna deze automatisch is voortgezet voor onbepaalde tijd. Opzegtermijn 12 maanden. Actuele huur is € 46.691,88 exclusief BTW per jaar (prijspeil november 2020). Indexering jaarlijks, voor het eerst weer mogelijk op 15 oktober 2021. Er worden geen servicekosten in rekening gebracht.

Alle info op: TE KOOP Nieuwstraat 44 - 46 te Medemblik

VERHUURD Amsterdam – Duivendrecht, Joan Muyskenweg 32A

Op korte termijn komt voor de verhuur beschikbaar bedrijfsruimte, gelegen op het bedrijventerrein "Amstel Business Park", aan de Zuidoost kant van Amsterdam. Op super zichtlocatie vanaf de A10 en A2. Uw buren: Bouwmaat XL, G-Star, Mini-Amsterdam, Doornbos, BAM en vele anderen.

Hal 5: Een bedrijfsruimte, groot circa 390 m² BVO, voorzien van verlichting en verwarming d.m.v. heaters;
Hal 6: Een bedrijfsruimte, groot circa 570 m² BVO, voorzien van verlichting en verwarming d.m.v. heaters;
Hal 7: Een bedrijfsruimte, groot circa 570 m² b.v.o. bedrijfsruimte voorzien van verlichting en verwarming d.m.v. heaters, inclusief circa 50 m² kantoor en toiletten;

Hal 5 en 6 dienen gecombineerd te worden gehuurd. Koppeling met Hal 7 is mogelijk. Voorkeur gaat uit naar 1 huurder voor het geheel.

Amsterdam, Kometensingel 152

Flexplekken te huur

De kerk wordt volgend jaar gerenoveerd tot een social design hub. Tot die tijd hebben we plaats voor je werkplek, bedrijf, project, meeting, event, etc. De huur wordt gebruikt om de kerk te restaureren en het plein weer mooi te maken.

The Church is gelegen in het lieflijke monumentale Tuindorp Oostzaan. 10 fiets-minuten van de NDSM werf en 3 auto-minuten rijden van de ringweg A10. In The Church vind je fijne werkplekken in het voorschip met wifi, koffie en thee. Je kunt er je gasten ontvangen en leuke events bedenken die uitgevoerd kunnen worden in het hoofdschip van de kerk.

Voor meer info neem contact op met ons kantoor: M. Stout
*voorbehoud definitieve goedkeuring huurder door verhuurder

VERHUURD Amsterdam, Johan van Hasseltweg 51

Kantoor-/ bedrijfsruimte, te huur

Deze bedrijfs-/productieruimte met representatief kantoor is gelegen in het Hamerkwartier. De ruimte is thans ingericht als productie-/koelruimte t.b.v. voedsel verwerkende industrie. Opgedeeld in compartimenten.

In totaal ca. 1.901 m² V.V.O., waarvan ca. 317 m² kantoor-/verblijfsruimte op de verdieping en ca. 1.585 m² bedrijfs-/productieruimte op de begane grond. Tevens 10 parkeerplaatsen op eigen terrein en een ruim buitenterrein t.b.v. opslag.

Lees verder op: Funda in Business