Eindgebruikers

Een goede en passende huisvesting is van belang voor het optimaal functioneren van een onderneming. De waarde die aan de verschillende aspecten van huisvesting, zoals locatie, kosten, kwaliteit, functionaliteit, imago en flexibiliteit wordt gehecht, is voor iedere organisatie verschillend. Om deze aspecten inzichtelijk te maken, wordt in samenspraak met de opdrachtgever een programma van eisen opgesteld. Op grond van het programma van eisen wordt een inventarisatie van objecten gemaakt die aan die wensen voldoen. Deze marktinventarisatie leidt, in samenspraak met opdrachtgever, tot een aantal geschikte opties en uiteindelijk tot het juiste pand.

Wij begeleiden onze cliënt bij het aanhuren of aankopen van het juiste pand. De dienstverlening wordt gekenmerkt door een totaaloplossing voor onze opdrachtgever en die stopt niet met voeren van prijsonderhandelingen met de tegenpartij. Wij zorgen ervoor dat zowel de commerciële als juridische afspraken voor onze opdrachtgever zo optimaal mogelijk in een overeenkomst tot uiting worden gebracht.

 

Referenties:

zhembrovskyy

Zhembrovskyy ballet-/dansschool

Alexander Zhembrovskyy is sinds 2005 als tweede solist aan Het Nationale Ballet verbonden. Daarvoor danste hij bij achtereenvolgens het Nationale Theater voor Opera en Ballet in Oekraïne, het Klassiek Ballet Theater in Sint-Petersburg, het Bayerisches Staatsballett in Duitsland en het Nationaal Theater voor Opera en Ballet in Slovenië. Tijdschrift Dance Europe nomineerde hem als ‘outstanding dancer of the year 2010’ voor zijn optreden in Hans van Manens Sarcasmen. Sinds 2012 combineert Alexander zijn werk bij Het Nationale Ballet met het runnen van een eigen ballet- en dansschool in Amsterdam. T.b.v. deze school heeft STOUT dankzij haar contacten bij de overheden en semi-overheden een nieuwe, vaste locatie gevonden. Een ruimte aan de Ite Boeremastraat 1 te Amsterdam, in eigendom van de gemeente (Stadsdeel West).

Over Alexander en zijn school: Zhembrovskyy ballet-/dansschool

Mooiste ballet- en dansstudio van Amsterdam: 7 mei 2014, Parool - Zhembrovskyy

nieuw cafe modern

Cafe Modern

Dit voormalige bankgebouw aan de Meidoornweg 2-4 te Amsterdam aangehuurd in opdracht van de exploitanten van Hotel de Goudfazant. Tijd was krap omdat het pand geveild zou worden. Enkele uren voor aanvang van de veiling werd het huurcontract getekend. Exploitanten namen het risico om het contract te tekenen zonder zekerheid te hebben m.b.t. het verkrijgen van een horecavergunning. Nog geen half jaar later gingen ze open en waren ze binnen de kortste keren 1 van de hotspots van Noord!

Meer info over Cafe Modern

Magazine Elle over dit restaurant: Elle - Cafe Modern