Ontwikkelaars

Ten behoeve van ontwikkelaars inventariseren en/of initiëren wij (mogelijke) gebiedsontwikkelingen. Dit kan kleinschalig (enkele eenheden) tot grootschalig (transformatie van bedrijventerreinen) zijn. Opdrachtgevers zijn projectontwikkelaars maar ook woningbouwverenigingen of pps-constructies. Na een inventarisatie bestaan de werkzaamheden uit verwerving of het tot stand brengen van samenwerkingsovereenkomsten. Ook tijdens de ontwikkelingsfase houden onze werkzaamheden niet op. Wij dragen zorg, over het algemeen in samenwerking met andere makelaars, voor de tijdelijke invulling van de leegstaande panden, wij adviseren bij het tot stand komen van de definitieve invulling en zijn verder beschikbaar voor alle handenspant-diensten die bij een, met name grootschalige, gebiedsontwikkeling komt kijken.

 

Referenties:

Purmerend, Waterlandlaan 1 – 57

In opdracht van ontwikkelaar Steengoed heeft STOUT onderzoek gedaan naar de ontwikkelingsmogelijkheden van deze locatie, bestaande uit gedateerde kantoorgebouwen en grootschalige winkelruimten. STOUT legde de eerste contacten met woningcooperaties, de gemeente en de buren.
Status: een samenwerkingsovereenkomst met de buren en voor het gehele project is een ontwerp door de architect opgemaakt en gepresenteerd bij de gemeente. Er zijn overeenkomsten gesloten met een coöperatie m.b.t. het gedeelte te ontwikkelen "sociale huur" en met de gemeente.

Meer info over het project.

Start bouw 2020/2021

Amsterdam, Joan Muyskenweg 28-32

In de bocht A2/A10 wordt het grootschalige project The Joan ontwikkeld. Initiatiefnemer was de eigenaar van de locatie Bouwmaat Amsterdam. Na een langdurige selectie is de Bouwmaat in zee gegaan met ontwikkelaar Being Development. Op de onderliggende locatie wordt een kantoorgebouw van circa 26.000 m2 ontwikkeld en een parkeergebouw met circa 246 plaatsen. Ten behoeve van de voortgang van de ontwikkeling is ook het naastgelegen gebouw JurRed Bedrijfshuisvesting verworven door de initiatiefnemer.

STOUT is de adviseur van Bouwmaat Amsterdam en heeft hen bijgestaan bij de selectie van de partner, bij de aankoop van het naastgelegen gebouw en voert daar ook het beheer, faciliterend aan de ontwikkeling.

Start bouw 2020