Referenties eindgebruikers

Café ‘t Mandje

Café 't Mandje was, net zoals veel andere horecabedrijven als gevolg van de Corona-crisis, in nood. Sedert half maart 2020 was het café gesloten. Om dit café, cultuur historisch van belang (zelfs nagebouwd in het Amsterdam Museum) te laten voortbestaan (in 2027 bestaat het 100 jaar!) moest gezocht worden naar een reddende engel. De NV Zeedijk heeft het pand en de exploitatie van de huidige eigenaren gekocht en daarmee het voortbestaan gegarandeerd. STOUT trad op voor de verkopers en heeft de transactie tot stand gebracht.

Zie ook HET DOET PIJN OM TE MELDEN; “CAFE ‘T MANDJE IS VERKOCHT”… maar het zal de komende 100 jaar nog niet van de Zeedijk verdwijnen!! – Cafe 't Mandje – Bet van Beeren

En Passant B.V.

In de oude ruimten van M-Lab, aan de Aambeeldstraat in Amsterdam-Noord komt een bioscoop. Een nieuw initiatief van de Goudfazant-clan. STOUT stond hun bij in de contractonderhandelingen.

Stichting Agora

In opdracht van de Stichting Agora , een onderwijsinstelling in Zaanstad, een kantoorgebouw aan de Rosmolenstraat 30 te Zaandam aangekocht. Verkoper was de woningcoöperatie Parteon, vertegenwoordigd door (oud-collega's) KRK. Agora gaat het gebouw gebruiken t.b.v. de huisvesting van hun administratieve afdeling en directie. Tevens zullen er cursussen aan het personeel worden gegeven. Verhuizing, na verbouwing, zal medio september/oktober 2016 gaan plaatsvinden.

Talent First

Talent First is een bedrijf dat zich o.a. bezig houdt met coaching bij loopbaan-trajecten en hoe je bijvoorbeeld binnen bedrijven meer bevlogenheid kunt creëren. Bedrijf ging op zoek naar nieuwe huisvesting (had de huur van het bestaande pand opgezegd en al een tijdelijk onderkomen geregeld) en had daar coaching bij nodig. Denk daarbij aan huur of koop, bestaand of nieuwbouw, hoe groot, waar, etc.. Directie had specifieke wensen en ideeën, die nog moesten worden vorm gegeven. STOUT heeft hun daarbij begeleidt. Geschikte plek is inmiddels gevonden. Nu het vervolgtraject doorlopen.

zhembrovskyy

Zhembrovskyy ballet-/dansschool

Alexander Zhembrovskyy is sinds 2005 als tweede solist aan Het Nationale Ballet verbonden. Daarvoor danste hij bij achtereenvolgens het Nationale Theater voor Opera en Ballet in Oekraïne, het Klassiek Ballet Theater in Sint-Petersburg, het Bayerisches Staatsballett in Duitsland en het Nationaal Theater voor Opera en Ballet in Slovenië. Tijdschrift Dance Europe nomineerde hem als ‘outstanding dancer of the year 2010’ voor zijn optreden in Hans van Manens Sarcasmen. Sinds 2012 combineert Alexander zijn werk bij Het Nationale Ballet met het runnen van een eigen ballet- en dansschool in Amsterdam. T.b.v. deze school heeft STOUT dankzij haar contacten bij de overheden en semi-overheden een nieuwe, vaste locatie gevonden. Een ruimte aan de Ite Boeremastraat 1 te Amsterdam, in eigendom van de gemeente (Stadsdeel West).

Over Alexander en zijn school: Zhembrovskyy ballet-/dansschool

Mooiste ballet- en dansstudio van Amsterdam: 7 mei 2014, Parool - Zhembrovskyy

goudfazant

Hotel De Goudfazant

Afgerond: een nieuwe huurovereenkomst per 1 november j.l. afgesloten met G-sus Real Estate, STOUT namens huurder Hotel de Goudfazant.

bouwmaat logo

Bouwmaat Amsterdam

Sedert april 2009 bezig met de aankoop van een stuk grond, in opdracht van Bouwmaat (regio groot Amsterdam), in Zaandam. Complexe onderhandelingen, met name veroorzaakt door bodemverontreiniging en fiscale aspecten. Stukje bij beetje zijn we er gekomen. Levering heeft in januari 2012 plaats gevonden. Bouwvergunning (omgevingsvergunning) is reeds afgegeven. Er kan dus spoedig met de bouw worden aangevangen.

Meer info over Bouwmaat.

nieuw cafe modern

Cafe Modern

Dit voormalige bankgebouw aan de Meidoornweg 2-4 te Amsterdam aangehuurd in opdracht van de exploitanten van Hotel de Goudfazant. Tijd was krap omdat het pand geveild zou worden. Enkele uren voor aanvang van de veiling werd het huurcontract getekend. Exploitanten namen het risico om het contract te tekenen zonder zekerheid te hebben m.b.t. het verkrijgen van een horecavergunning. Nog geen half jaar later gingen ze open en waren ze binnen de kortste keren 1 van de hotspots van Noord!

Meer info over Cafe Modern

Magazine Elle over dit restaurant: Elle - Cafe Modern

Affilinet Nederland B.V.

Affilinet, groot in Duitsland, klein in Nederland, wilde in Nederland ook een sprong maken. Er werd een enthousiaste en energieke kartrekker aangesteld, die het bedrijf uit Haarlem verplaatste naar Amsterdam. STOUT deed een uitgebreid vooronderzoek, bezocht een aantal locaties met opdrachtgever en landde uiteindelijk met hen in Amsterdam-Noord in Pand Noord aan de Meeuwenlaan 98-100. Handelde de huurovereenkomst uit en maakte afspraken over de oplevering en zag daar ook op toe. NB: in april 2011 nog een ruimte bij gehuurd.

Meer info over Affilinet - Nederland

 

Stadsverwarming Purmerend B.V.

Architect Frits Westerveld was door de huurder Stadsverwarming Purmerend ingehuurd om hun nieuwe bedrijfsruimte aan de Nieuwe Gouw 20 te Purmerend in te richten. Er moest alleen ook nog een huurovereenkomst tussen Klavier Project en Stadsverwarming Purmerend tot stand komen. via de architect werden wij gevraagd huurder hier in te adviseren.

 

 

 

Tandartspraktijk De Clercqstraat

Tandarts nam een praktijk over in de De Clercqstraat. Probleem met deze praktijk was voor de tandarts dat deze was gelegen op de 1e verdieping. STOUT kreeg de opdracht een passende nieuwe ruimte te vinden, op de begane grond maar ook in De Clercqstraat. Geland op nummer 96! Uiteindelijk een 10-jarige huurovereenkomst gesloten.

Tandartspraktijk de Clercqstraat

Praxis Vastgoed B.V.

Namens Praxis de lopende huurovereenkomst van deze vestiging (ruim 2.700 m2) in Amsterdam-West aan de Van Slingelandstraat 32, open gebroken. Heronderhandeld en een nieuwe overeenkomst voor 15 jaar afgesloten. 

TagNet

TagNet, werkzaam in de ICT, was gehuisvest in een kantoor-verzamelgebouw in Amsterdam-Noord. Zij zochten nieuwe huisvesting met een “eigen gezicht”, bij voorkeur in de nabijheid van hun huidige  kantoor. STOUT vond een nog te realiseren verzamelgebouw in de Nieuwendammerham, kocht een unit voor hun aan, begeleide hen bij het juridisch traject en de vestigingsvergunning en tevens gedurende het afbouw-traject. 

Info over Tagnet.

Cafe ‘t Mandje

Het nichtje van Bet van Beeren wilde het cafe 't Mandje aan de Zeedijk 63 te Amsterdam, na een sluiting van 25 jaar weer openen. STOUT werd ingehuurd om de nieuwe uitbaatster te begeleiden bij het heropenen. Bij een eerste bezichtiging van het pand (interieur onaangeroerd) stond het binnen de kortste keren zwart van de mensen buiten. De deur was immers al heel lang dicht. Onderdeel van de opdracht was in 1e instantie een taxatie en later de aankoop van het pand van de erven.

cafe 't Mandje op Wikipedia

20080326 Parool - 't Mandje van Bet van Beeren gaat weer open 

Praxis Vastgoed B.V.

Praxis gaf ons de opdracht om de huurvoorwaarden vastgelegd in de lopende huurovereenkomsten van de vestigingen Drachten, Emmeloord, Emmen en Assen te (her-)onderhandelen.

Praxis Vastgoed B.V.

In opdracht van Praxis hebben wij onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van de herontwikkeling van de IBM-locatie aan de Johan Huizingalaan tot PDV-locatie. Gesprekken en andere vormen van overleg vonden plaats met Multi, later COD, de banken en ontwikkelaars.

Intratuin Amsterdam

Intratuin Amsterdam, toen ook eigenaar van de vestiging in Heiloo vroeg ons onderzoek te doen naar de mogelijkheden van verplaatsing van de vestiging in Heiloo. Verplaatsen was duur en lastig en uiteindelijk heeft de toenmalige eigenaar de onderhavige locatie verkocht.

New Wave Group

De New Wave Group had nieuwe huisvesting nodig t.b.v. zijn divisies Sportswear en Workwear in Nederland. De directie had al snel een pand gevonden in Mijdrecht aan de Constructieweg 7. Vervolgens hebben zij STOUT ingeschakeld om hun te begeleiden bij de  totstandkoming van de huurovereenkomst. Vanwege een aantal werkzaamheden die  aan het pand dienden te gebeuren, o.a. inlopen van achterstallig onderhoud en specifieke wensen van de huurder, heeft STOUT tevens gezorgd voor een bouwkundige, die hen o.a. heeft begeleid bij de oplevering.

Meer info over New Wave Sportswear.