Amsterdam, Gedempt Hamerkanaal 18

Kantoorruimte

2013 foto3

Zelfstandig kantoorpand op zichtlocatie, uitermate geschikt voor bedrijven die op zoek zijn naar een pand waar zij hun eigen identiteit kwijt kunnen!

Algemeen:
Een zelfstandige bedrijfs-/kantoorruimte met eigen entree, alsmede 7 parkeerplaatsen op eigen terrein, onderdeel uitmakende van een bedrijfsverzamelgebouw. De totale verhuurbare oppervlakte bedraagt circa 304 m², verdeeld over begane grond en eerste verdieping.

Locatie:
Het pand is gelegen in het stadsdeel Noord in het Hamerstraat-gebied. De omgeving bestaat uit gevarieerde bebouwing. In de directe omgeving o.a. Pand Noord, een deels gerenoveerd, deels nieuwbouw pand, geheel gevuld met media-bedrijven, grotendeels gerelateerd aan de filmindustrie. Ook in hetzelfde gebied de voormalige Stork-panden, met o.a. het kort geleden geopende Food-market. Andere buren zijn G-Sus, Hotel de Goudfazant en muziekzender Xite.

Bereikbaarheid:
Openbaar vervoer:
Het object is middels de buslijnen 38, 105 en 109 uitstekend te bereiken, het Centraal Station ligt op 12 minuten afstand. Ook is er in directe nabijheid de mogelijkheid te kiezen uit 2 pontverbindingen (het Buiksloterweg-veer en IJplein-veer) is de locatie vanuit het centrum goed te bereiken.

Eigen vervoer:
Het complex is bereikbaar via de Ringweg A10-Noord Amsterdam, en vanuit het centrum van de stad via de IJ-tunnel. Het object is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer d.m.v. de pont vanaf het CS richting Meeuwenlaan. De bereikbaarheid met de auto is zeer goed.

Indeling:
Begane grond: entree, kantoor-/werkruimte, archief, keuken, douche en toiletgroep;
1e etage: kantoren, vergaderkamer en pantry.

Bouwjaar:
Het pand is gebouwd in 2008.

Opleveringsniveau, turn-key, onder andere voorzien van:
- eigen entree;
- keuken en pantry;
- elektrische voordeur met bewegingssensor;
- klimaatbeheersing;
- sanitaire voorzieningen;
- douche;
- verlichting;
- kabelgoten (in overleg met bekabeling);
- vergaderruimte;
- opslag-/archiefruimte.

Optioneel:
Mogelijkheid om een 100Mbit Internet Glasverbinding over te nemen.

Huurprijs:
€ 185,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW;
€ 600,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeren:
Momenteel zijn er 7 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. Tevens is het gratis parkeren op de daarvoor aangewezen parkeervakken (openbare weg).

Servicekosten:
Geen.

Huurder is zelf verantwoordelijke voor de aansluitingen met de desbetreffende nutsbedrijven, o.a. voor het gas en elektra, het gehuurde is voorzien van eigen meters (gas en elektra).

Omzetbelasting
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurtermijn:
5 + 5 jaar. (In overleg met verhuurder zijn flexibele afwijkende huurtermijnen bespreekbaar)

Aanvaarding:
Op korte termijn en in overleg.

Huurbetaling:
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurprijsaanpassing:
Voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks, conform het verloop van de prijsindex (CPI), reeks alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
Model ROZ.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring eigenaar.

Voor meer info: Funda in Business - Gedempt Hamerkanaal 18 te Amsterdam