Amsterdam, Daniel Goedkoopstraat 23

Bedrijfsruimte

foto 3

TIJDELIJK TE HUUR TOT UITERLIJK 31 DECEMBER 2017

In opdracht van de huurder bieden wij, tot einde huurovereenkomst d.d. 31 december 2017, deze bedrijfsruimte in onderhuur aan, onder voorbehoud definitieve goedkeuring verhuurder.

Object:
Bedrijfsruimte beschikbaar gelegen aan de Daniel Goedkoopstraat, haaks op de Spaklerweg te Amsterdam op industrieterrein Amstel I. het terrein maakt onderdeel uit van een bedrijven terrein met onder andere Gamma, Carpetland, Halfords, FEBO en Kwik Fit.

Bereikbaarheid:
Het object is uitstekend bereikbaar omdat ze op korte afstand van de ringweg A10 (afslagS111 Amstel Businesspark) gesitueerd zijn. Met openbaar vervoer is het object via de metro (halte Spaklerweg) bereikbaar.

Vloeroppervlak:
Circa 970 m2 bedrijfshal, eventueel uit te breiden (vanaf 1 januari 2018) naar circa 1.380 m2.

Parkeren:
Ruim voldoende op eigen terrein.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat, o.a. voorzien van:
- vrije hoogte ca. 4,5 meter;
- elektrische overheaddeur;
- heater;
- dubbel toilet;
- TL verlichting;
- Lichtstraten.

Aanvangshuurprijs:
€ 35,00 per m2 per jaar te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Huurprijsindexatie:
Jaarlijks op basis van de consument prijsindex, reeks alle huishoudens (2006 = 100) zoals gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
Servicekosten zijn circa € 17,50 per m2 per jaar (indicatief) op basis van na-calculatie. Betreft onderhoud van (gemeenschappelijke) installaties, elektra-verbruik, gasverbruik, waterverbruik, klein technisch onderhoud, schoonmaakkosten + onderhoud algemeen buitenterrein, administratiekosten.

Huurtermijn:
Nader overeen te komen.

Bankgarantie:
Ter grootte van 3 maanden huur, te vermeerderen met de wettelijke verschuldigde BTW en servicekosten.

Huurcontract:
Standaard ROZ (2003), aangevuld met eigenaars voorwaarden.

Bijzonderheden:
Voorbehoud goedkeuring huidige huurder en eigenaar.

Zoals het zich er naar laat uitzien, wordt na afloop van deze huurtermijn, ca. 390 m2 aan de ruimte toegevoegd (deze is nu reeds onderverhuurd) en wordt de vraaghuur (indicatie) ca. € 110,-- per m2 voor in totaal 1.360 m2 vvo. Bestemming is/wordt dan gewijzigd in PDV. Belangstellenden in deze dienen met ons contact op te nemen.

Aanvaarding:
In overleg, doch op korte termijn mogelijk.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

Voor meer info: Funda in Business - Daniel Goedkoopstraat 23 te Amsterdam